Dzień dobry,

Bezpieczeństwo Państwa danych osobowych ma dla nas kluczowe znaczenie. W związku z rozpoczęciem stosowania Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO) od dnia 25 maja 2018 r. przedstawiamy  naszą politykę ochrony danych osobowych, aby  wyjaśnić w jaki sposób i dlaczego przetwarzamy dane osobowe.

Zależy nam, aby zasady, którymi kierujemy się w tym względzie, były jasne i zrozumiałe.

Pełną informację na temat ochrony danych osobowych przetwarzanych  w tym na temat przysługujących Państwu praw znajdziecie Państwo poniżej. Prosimy Państwa o poświęcenie chwili na zapoznanie się z treścią dokumentów.

Klauzula informacyjna dla klientów Gizo Grzegorz Niewiński (czytaj)

Zgoda na przetwarzanie danych dla klientów Gizo Grzegorz Niewiński (czytaj)

Klauzula informacyjna dla klientów Gizo Rental Sp z.o.o. Sp. K (czytaj)

Zgoda na przetwarzanie danych dla klientów Gizo Rental Sp z.o.o. Sp. K (czytaj)

Informacji na temat danych osobowych w naszej firmie udziela:

Pełnomocnik ds. Ochrony Danych Osobowych Anna Dąbrowska  pod numerem telefonu +48 602 372 812

Istnieje także możliwość kontaktu e-mailowego pod adresem: rodo@gizo.pl

Wszelkie Państwa wątpliwości lub zastrzeżenia staramy się wyjaśnić polubownie. Przepisy przyznają Państwu jednak również prawo wniesienia skargi do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (od 25.05.2018 r. – do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) lub innego organu ochrony danych osobowych